Kiinalainen turisti loukkaantui pikaveneonnettomuudessa Pattayalla

KUVAT: Merenkulun turvavalvonta Pattaya City

Pattaya -

Kiinalainen turisti loukkaantui, kun hän kaatui pikaveneeseen matkustaessaan Pattayan lahden saarten välillä. Bali Hai Pier -laiturilla sijaitsevan Marine Safety Control Pattaya City -aseman virkailijat saivat pikaveneen kuljettajalta radioilmoituksen, että pikaveneessä ollut turisti oli loukkaantunut vakavasti tänä aamuna 10 klo 31.

Pelastuslaitokset saapuivat laiturille saapuneelle veneelle löytääkseen 55-vuotiaan kiinalaisen turistin, joka kärsi vakavista kipuista ja loukkaantui. Hän oli murtanut jalkansa vakavasti kaatuessaan.

Hänelle annettiin ensiapua paikan päällä ja hänet vietiin välittömästi sairaalaan. Pikaveneen kapteeni kertoi Marine Saftey Controlille, että kiinalainen turisti käveli veneen ympäri, kun he kulkivat suurella nopeudella Pattayan lahdella.

Kapteeni kertoi varoittaneensa miestä istumaan monta kertaa, mutta turisti ei huomioinut häntä ja hänen varoituksiaan. Useiden varoitusten jälkeen mies jatkoi kävelemistä, kun hän kaatui ja mursi jalkansa.

Meriturvallisuusviranomaiset jatkavat tutkintaa.

Tilaa
SOURCEMerenkulun turvavalvonta Pattaya City
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/