Kanadalainen pidätettiin, kun hän ajoi holtittomasti vesiskootteria Pattayassa, häiritsi turisteja ja pakeni pidätystä

Kanadalainen pidätettiin vaarallisen vesiskootterin ajamisesta Pattayalla KUVAT: saitotakci

Pattaya - Kanadalainen mies pidätettiin tänä aamuna 31. heinäkuuta 2019, kun hän ajoi vaarallisesti vesiskootterilla lähellä Bali Hai -laituria. Pattayan poliisit ajoivat tänä aamuna takaa kanadalaista miestä, joka ajoi piittaamattomasti vesiskootteria lähellä laituria ja yritti väistää heitä.

Viranomaisten mukaan mies, jota poliisi ei nimennyt, ajoi vesiskootterilla suurella nopeudella ympäri laituria, Na Jomtienin rantaa ja Koh Lania. Hän aiheutti upseerien mukaan julkista häiriötä muille ja loihtii toisten veneiden ja lauttojen ympärillä piittaamattomasti. Myös lähellä olevat turistit olivat peloissaan.

Pikavenekuljettajien mukaan hän yritti myös kiivetä vesiskootteristaan ​​pikaveneisiin ja ahdisteli heitä ja turisteja.

Viranomaisten mukaan mies ajoi jet-skillään suoraan Bali Hain laiturin alle ja laiturille pysähtyneiden lauttojen ympärille ja alle. Poliisi varoitti kanadalaista miestä ja yritti pysäyttää hänet, mutta hän pakeni jalan. Poliisi sai hänet kiinni pitkän takaa-ajon jälkeen. Hänet on pidätetty lisätoimia varten.

Miehen nähtiin hymyilevän ja nauravan tilanteelle käsiraudoissa istuessaan, eikä hän vastannut kysymyksiinsä epäsäännöllisistä ja vaarallisista toimistaan.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/