Thaimaalainen nainen loukkaantui vakavasti myöhäisillan usean ajoneuvo-onnettomuuden jälkeen Nakluassa

Pattaya – Thaimaalainen nainen on loukkaantunut vakavasti, kun sedan törmäsi lava-autoon ja pyyhki pois useita pysäköityjä moottoripyöriä Nakluassa.

Sawang Boriboon Rescue Team sai ilmoituksen onnettomuudesta Nakluassa aikaisin tänä aamuna, 29, noin kello 2019.

Pelastuslaitos saapui paikalle löytääkseen vaurioituneen sedanin, avoauton ja useita vaurioituneita moottoripyöriä.

Paikalta löydettiin vakavasti loukkaantunut nainen. Hänet vietiin Banglamungin sairaalaan. Lehdistö ei antanut hänen tietojaan onnettomuuden aikaan.

Silminnäkijät kertoivat pelastustyöntekijöille, että sedan oli törmännyt lava-autoon suurella nopeudella. Tässä vaiheessa lava-auto törmäsi tien reunaan pysäköityihin moottoripyöriin.

Poliisi jatkaa tutkintaa ja tarkastaa alueen CCTV:n selvittääkseen onnettomuuden syyn.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/