Likaantunut jätevesi haisee Nongplalain alueelle, paikalliset asukkaat pyytävät apua kaupungin viranomaisilta

Nongplalai-

Nongplalain alueen paikalliset asukkaat ovat pyytäneet apua kaupungin viranomaisilta likaisen jäteveden takia viimeisen kuuden vuoden aikana. He totesivat tiedotusvälineille tänään, 29. heinäkuuta 2019, että pahanhajuinen vesi tulvii edelleen paikallisten teiden yli ja on suuri haitta paikallisille asukkaille ja turisteille.

Tie, jonka he sanovat olevan ensisijainen ongelma, on pääreitti moniin suosittuihin turistikohteisiin ja Pattayan tutkintavankiin.

Nongplalain pormestari Pinyo Homklan väittää, että jätevesi tulee Pattayan tutkintavankilasta.

Hän totesi lehdistölle, että tämä vankila on täynnä vankeja enemmän kuin heidän jätevedenkäsittelyjärjestelmänsä kestää. Hän kertoo, että kunta on ilmoittanut vankilalle viimeisen kuuden vuoden aikana ongelman ratkaisemiseksi, mutta edistymisen merkkejä ei ole näkynyt.

Pattayan tutkintavankilan viranomaiset vastasivat kaupunginjohtajan väitteisiin, että he ovat juuri ottaneet käyttöön uuden jätevedenkäsittelyjärjestelmän viime kuussa. He väittävät tarkistavansa henkilökohtaisesti, että vesi on jo käsitelty ennen luovuttamista.

Kunnan viranomaiset sanovat kuitenkin ottavansa yhteyttä vankilaan ja tarkistavansa veden laadun ja hävittämisprosessin itse.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/