Arabituristit pidätettiin moottoripyörien kilpailusta Etelä-Pattayalla

Arabituristit pidätettiin moottoripyörien kilpaa Pattaya-Videossa

Pattaya-

Keskiyön jälkeen 23. heinäkuuta 2019 Pattayan poliisi ja liikennepoliisi laskeutuivat Soi Yensabaihin lähellä Walking Streetiä ja Soi Vc:tä Pattayalla.

Ratsia tehtiin sen jälkeen, kun paikalliset asukkaat olivat valittaneet lukuisista valituksista, joiden mukaan suuri joukko nuoria arabimiehiä kilpailee ja ajaa moottoripyöriä vaarallisesti alueella.

Poliisi pidätti monet heistä, jotka muuttivat pyöräänsä. Suurin osa pyöristä on räätälöity Thaimaan lain vastaisesti. Moottoripyörät takavarikoitiin.

Pattayan poliisi ilmoittaa, että ratsiat ja kilpa- ja räätälöityjen pyörien torjunta jatkuvat.

Pattayan poliisi mainitsi myös, että moottoripyörävuokraajien on tarkistettava turistit, onko heillä ajokorttia vai ei. Poliisin mukaan suurin osa liikenneonnettomuuksissa löydetyistä turisteista on vailla ajokorttia.

Lain mukaan, jos ajoneuvovuokraamot sallivat kenen tahansa vuokrata moottoripyöriä ilman ajokorttia, heille määrätään jopa 2,000 XNUMX bahtin sakko.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/