Pattayalainen mies pidätettiin hevosten tappamisesta ja niiden lihan myymisestä Facebookissa

Pattaya-

Poliisi pidätti tänä viikonloppuna kotonaan 33-vuotiaan thaimaalaisen miehen, joka asuu Pattayan ulkopuolella, Nirun Kamlonin, ja häntä syytettiin hevosten murhasta ja heidän lihansa myymisestä sosiaalisessa mediassa. Hänet pidätettiin Banglamungin kuvernöörin määräyksestä sen jälkeen, kun useat Kamlonin väitetyt viestit levisivät Facebookissa.

Kamlonia syytetään merkittävistä eläinten kidutuksesta. Viranomaiset kertoivat tiedotusvälineille, että herra Kamlon on väitetysti tehnyt tätä hyvin pitkään Chon Burissa.

Kamlonin kodista löydettiin hevosen kallo ja kuivuneita veritahroja. Hänen omaiselta löytyi hevonen, joka näytti olevan huonokuntoinen, sekä muita luita, jotka näyttivät kuuluvan hevosille.

Piirin viranomaiset kertoivat tiedotusvälineille, että herra Kamlonin väitettiin tunnustaneen ja väittäneen, että hänen isoisänsä oli opettanut hänelle bisneksen. Hän väitti ostaneensa vammaisia ​​hevosia tallilta Banglamungin alueella ja tappanut ne myydäkseen lihansa.

Hän on edelleen poliisin huostassa.

 

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/