Kaupungintalon virkamiehet vierailevat Bali Haissa joukkoliikenteen harjoittajien tappelun jälkeen

Pattaya-

Viranomaiset ilmoittivat The Pattaya Newsille tänään, 22. heinäkuuta 2019, että joukkoliikenteen harjoittajat voivat ottaa ja pudottaa matkustajia vain Bali Hain laiturille, mutta he eivät saa pysäköidä pitkiä aikoja tai perustaa taksipysäkkejä.

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa kuvattu video osoitti, että joukkoliikenteen harjoittajat joutuivat lyhyeen fyysiseen ja sanalliseen tappeluun Bali Hain laiturin pysäköintialueella väittäen väitetysti mahdollisista asiakkaista.

Lue lisää aiemmasta jutusta täältä:

Bali Hain laiturin joukkoliikenteen harjoittajat riitelevät, kaupungintalo sanoo, että suunnitelma ja korjaus tulossa

Tänä aamuna viranomaiset tarkastivat laiturin ongelman jälkeen. He totesivat, ettei ole olemassa lupaa, joka antaisi liikenteenharjoittajien pysäköidä ja perustaa taksipysäkkejä tai yrittää löytää asiakkaita parkkipaikalta, eikä sitä suvaita.

Lisäksi apulaispormestari totesi, että jos taksinkuljettaja uskoo, että hänellä on lupa tai valtuudet perustaa taksiasema, hän voi esittää tiedot kaupungintalolle, mutta hän on kuitenkin varsin varma, ettei lupaa ole.

Viranomaiset keskustelivat myös Bali Hain laiturin virkamiesten kanssa ja tekivät selväksi, että heidän vastuullaan on valvoa aluetta ja varmistaa, etteivät taksinkuljettajat muuta aluetta uudelleen laittomaksi taksiasemaksi.

Viranomaiset puhuivat myös suoraan useille taksinkuljettajille ja joukkoliikenteen työntekijöille alueella varmistaakseen, että he ymmärsivät politiikan ja sen täytäntöönpanon.

 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/