19-vuotias paikallinen thaimaalainen kuoli kuorma-auton ajettua onnettomuudessa (Video)

Banglamung – 19-vuotias thaimaalainen kuoli kuorma-auton yli ajattuaan kolmen ajoneuvon onnettomuudessa.

Huay Yain poliisille Chonburissa ilmoitettiin onnettomuudesta Sak Ngaew Roadilla eilen iltapäivällä, 21. heinäkuuta 2019.

Poliisi ja pelastuslaitos saapuivat paikalle etsimään kahta vaurioitunutta moottoripyörää, Yamahan ja Hondan, sekä lievästi vaurioituneen kuorma-auton.

Honda-moottoripyörän matkustajana ollut 19-vuotias paikallinen miesopiskelija Chonlasit Suksamran menehtyi tapahtumapaikalla kuorma-auton pyörän alle.

Yamaha-moottoripyörän kuljettaja kertoi medialle matkustavansa vaimonsa kanssa töihin. Hän kertoi, että kun hän yritti kääntyä vasemmalle pienemmälle tielle, Honda-moottoripyörä yritti ohittaa heidät.

Heidän moottoripyöränsä törmäsivät Yamahan kuljettajan mukaan ja herra Suksamran sinkoutui moottoripyörästään tielle, jossa kuorma-auto ajoi hänet yli.

Yamaha-pyörän kuljettaja ja hänen vaimonsa, jota ei nimetty tiedotusvälineille, eivät loukkaantuneet.

Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa selvittääkseen tarkan vian ja syyn.

Seuraava video saattaa häiritä herkkiä katsojia.

https://web.facebook.com/thepattayanewsthai/videos/483884722373549/?t=9

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/