Varas varastaa moottoripyörän, jätti jälkeensä kaksivuotiaan lapsen, joka jäi yksin pyörän kanssa perheen ostoksille

Pattaya-

PATTAYA: – Varas varasti pattayalaisen äidin moottoripyörän, mutta jätti jälkeensä vanhemmuuden oppitunnin naiselle, joka jätti taaperonsa yksin kaksipyöräiseen.

Apichaya Kedklai, 23, ja hänen äitinsä Sukanya, 49, menivät poliisille heinäkuun 16. päivänä ilmoittamaan, että joku oli vienyt hänen mustan Yamaha Finonsa nostettuaan hänen 2-vuotiaan tyttärensä istuimelta.

Äiti myönsi jättäneensä taaperon yksin pyörälle, avain virtalukkoon, kun hän ja hänen äitinsä tekivät ostoksia Noy Fresh Vegetable -osastolla Rattanakornin torilla Soi Khao Talolla 16. heinäkuuta. He väittivät olevansa vain mennyt lyhyeksi ajaksi.

Naiset väittivät myös, että heillä oli kiire, mutta he pitivät lasta silmällä. He väittivät katsoneensa pois vain hetken ja yhtäkkiä pieni Nada seisoi heidän vieressään ja pyörä oli poissa.

Poliisi tutkii tapahtumaa ja tarkkailee alueen valvontaa.

SOURCEPäivittäinen posti
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/