Pattaya aikoo korjata laiminlyödyn sillan Koh Larnilla, mutta vasta ensi vuonna

KOH LARN: – Pattaya aikoo korjata Koh Larnin laiminlyödyn Tien Beachin sillan, mutta vasta ensi vuonna.

Apulaispormestari Ronakit Ekasingh sanoi 15. heinäkuuta, että vuodelle 4.5 on pyydetty 2020 miljoonan bahtin budjettia sillan korjaamiseksi, jonka paikalliset asukkaat väittävät olevan lähellä romahdusta.

Saaren kolmanneksi suosituimman rannan paikalliset kertoivat, että sillalla ei ole ollut valoja kymmeneen vuoteen, ja nyt laiminlyönti on aiheuttanut kivirantaviivan ylittävän neljä metriä korkean sillan perustuksen rappeutumisen.

Noin puolessa 500 metrin jännevälistä ei ole kaiteita, teräspylväät ja perustus ovat ruostuneet ja erilaisia ​​osia ja liitoksia puuttuu. Silta voi romahtaa milloin tahansa, asukkaat pelkäävät.

Kaupungintalon insinööreillä on jo suunnitelmat kunnostetusta sillasta. Pattayan kaupunginvaltuusto päättää menojen hyväksymisestä 5. elokuuta.

 

SOURCEPäivittäinen posti / Thaimaan viisumi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/