Uusi valtiovarainministeri sanoo, ettei hän puutu keskuspankin rahapoliittisiin päätöksiin, vaan antaa pankin käsitellä bahtin vahvuutta

BANGKOK (Reuters) – Thaimaan uusi valtiovarainministeri sanoi, että hän ei puutu keskuspankin rahapoliittisiin päätöksiin ja antaa sen käsitellä vahvistuvaa bahtivaluuttaa. 

Ministeriö aikoo ottaa käyttöön talouden elvytystoimia sen jälkeen, kun hallitus on julkistanut politiikkansa eduskunnassa ensi viikolla, Uttama Savanayana kertoi.

Bahti on vahvistunut dollaria vastaan ​​tänä vuonna tähän mennessä noin 5.9 %, mikä uhkaa vientiriippuvaista taloutta ja sen keskeistä matkailua.

SOURCEReuters, Thaimaan Visa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/