Thai Sports -päivitys Danny Knobler-World Cupin karsintaotteluissa, Marathon

Kirjailija: Danny Knobler

Thaimaa kohtaa Arabiemiirikuntien, Vietnamin, Malesian ja Indonesian Aasian toisella kierroksella vuoden 2022 MM-kisoihin Qatarissa. Ensimmäinen peli pelataan 5. syyskuuta, ja tämä kierros kestää 9. kesäkuuta 2020 asti.

Thaimaan miesten joukkue ei ole koskaan päässyt MM-kisoihin, kun taas Thaimaan naisten joukkue on selviytynyt kahdesta viimeisestä jaksosta. Miesten joukkue selviytyi tästä kierroksesta viimeisellä kierroksella, mutta ei päässyt lähellekään viimeistä karsintakierrosta.

Thaimaa pelaa kotiottelussa G-ryhmän neljän muun joukkueen kanssa. Kahdeksan lohkon voittajaa ja neljä parasta kakkossijaa jatkavat viimeiselle kierrokselle ja pääsevät myös vuoden 2023 Aasian Cupiin Kiinassa.

G-ryhmän luvut ovat kilpailukykyisiä, eikä siinä ole yhtään Aasian huippujoukkuetta, mutta ei myöskään ohituspelejä. Yhdistyneet arabiemiirikunnat on ryhmän korkeimmalla sijalla, maailman 67. sijalla ja Aasian joukkueiden joukossa kuudenneksi. Thaimaa on viimeisimmässä maailmanlistassa 116. Vietnamin (96) jälkeen, mutta Malesian (159) ja Indonesian (160) edellä.

Thaimaa pelasi 1-1 Arabiemiirikuntien kanssa Aasian Cupissa tammikuussa ja hävisi Malesialle vierasmaalisäännön perusteella vuoden 2018 AFF Suzuki Cupin välierissä.

Thaimaan kotiottelut pelataan yleensä Rajamangala Stadiumilla, joka sijaitsee Hua Makissa, Metropolitan Bangkokin itäosassa, aivan Bangkok-Chonburi-moottoritien tuntumassa ja noin 140 km Pattayan keskustasta. Karsintojen tarkka aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

**

28. vuotuinen Pattaya Marathon ajetaan tänä sunnuntaina 21. heinäkuuta radalla, joka alkaa Walking Streetiltä ja kulkee pitkin rantaa ja lopulta Jomtien Beachille ja takaisin. Maratonista on tullut valtava tapahtuma, viime vuonna osallistujia oli 15,000 1.1 ja palkintorahoja on yhteensä XNUMX miljoonaa bahtia.

Kuumuuden vuoksi maraton alkaa klo 3

Danny Knobler on käsitellyt urheilua Yhdysvalloissa 40 vuoden ajan kirjoittaen Bleacher Reportille, CBSSports.com, ESPN.com, ja monet muut sivustot ja julkaisut. Löydät hänet nyt Danny's Sports Barista Soi Made In Thailandissa Pattayasta, jossa voit katsella live- ja nauhoitettuja urheilutapahtumia mistä päin maailmaa tahansa.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/