Bali Hain laiturin joukkoliikenteen harjoittajat riitelevät, kaupungintalo sanoo, että suunnitelma ja korjaus tulossa

Pattaya-

Eilen, 17. heinäkuuta 2019, sosiaalisessa mediassa kuvattu video (alla) osoitti useiden julkisen liikenteen harjoittajien joutuneen lyhyeen fyysiseen ja sanalliseen tappeluun Bali Hain laiturin pysäköintialueella väitetysti asiakkaista.

Viime viikolla kaupungintalon virkamiehet kommentoivat, että tilanne laiturilla ei ollut hyvä, ja he työskentelivät Bali Hain viranomaisten kanssa suunnitelman ratkaisemiseksi ongelman ratkaisemiseksi. Eilinen tapaus johtaa todennäköisesti suunnitelman nopeampaan toteuttamiseen.

Paikallisten viranomaisten mukaan ongelmana ovat kiistat useiden eri ryhmittymien välillä, mukaan lukien matkabussien kuljettajat, minibussinkuljettajat, baht-bussinkuljettajat, moottoripyörätaksiaseman henkilökunta sekä yksityiset taksit ja ajoneuvot. Suurimmalla osalla näistä kuljettajista ei Bali Hain viranomaisten mukaan ole asianmukaisia ​​lupia toimia laiturilla.

Bali Hain meriturvallisuuspäälliköiden ja paikallisten viranomaisten väitetään ratkeavan videolle tallennetun riidan nopeasti, mutta se on kuitenkin tuonut lisävalaistusta ongelmaan, jonka kaupungintalo sanoo olevansa päättänyt korjata.

 

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/