Lauttaliikenteen harjoittajat ja Bali Hain viranomaiset sanovat, että lomamatkailu on lisääntynyt Koh Larnille vuodesta toiseen

Pattaya-

Paikalliset viranomaiset Bali Hain laiturilla kertoivat asiaan liittyvälle lehdistölle eilen 16. heinäkuuta 2019, että uskonnollisen loman lomaliikenne ja Koh Larniin lautalla matkustavien ihmisten määrä oli eilen 16. heinäkuuta 2019 huomattavasti suurempi kuin vuotta aiemmin.

Odota, tavalliset lukijamme, emmekö vain raportoineet päinvastaisesta aiemmin tänään? Ei aivan.

Tämä on päinvastoin kuin pikaveneliikenteen harjoittajien ja Pattayan rantakauppiaiden raportit, mutta laiturilla nähtyjen turistien määrä näyttää tukevan heidän lausuntoaan.

Tuhannet turistit näyttivät menevän Koh Larniin lautalla, ehkä sen sijaan, että he hylkäsivät yksityiset veneet tai pysyivät Pattayan rannalla.

Olemme julkaisseet molemmat raportit pysyäksemme puolueettomana ja annamme lukijoiden päättää.

Toimittajamme ottivat kuvat tänä iltapäivänä.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/