Tällä viikolla urheilussa Pattayassa, 16. heinäkuuta 2019 - Vieraskolumni

 

Kirjailija: Danny Knobler

Rummun soitto alkaa avauspotkusta ja jatkuu viimeiseen vihellytykseen ja sen jälkeen. Joe tarttuu megafoniin ja pyytää muita Pattaya Dangerous Family -tukiryhmän jäseniä laulamaan.

Fanit ovat sekoitus thaimaalaista ja farangia. Laulujen sanat ovat sekoitus thaimaata ja englantia.

"Olemme Pattaya! Olemme Loma!”

Loma on tietysti thaimaalainen delfiineille. Pattaya Discovery United FC on Dolphins. Ja Pattaya Dangerous Family on uskollinen kannattajaryhmä, joka seuraa heitä kotiin ja pois Thaimaan neljännessä divisioonassa.

Se on jalkapalloa tai jalkapalloa, jos olet amerikkalainen tai australialainen. Peli on tuttu, vaikka pelitaso ei olekaan aivan huippuliigaa. Kokemus on ainutlaatuisen thaimaalainen, ja siihen on heitetty hieman Pattayan ainutlaatuisuutta.

Thaimaan kuninkaallista hymniä soitetaan ennen pelejä, aivan kuten ennen elokuvia elokuvateattereissa. Pelaajat tervehtivät toisiaan ja faneja waiilla. Pelin jälkeen molemmat joukkueet menevät tervehtimään kutakin kannattajaryhmää, ja kannattajat (ainoan kerran koko päivän) kannustavat vastustajaa.

Ja Pattaya Discovery United -tiimi liittyy sitten hurrauksiin ja ottaa joukkuekuvan kannattajien edessä.

Viime viikkoina kuvat ovat olleet onnellisia, sillä Pattayan joukkue on ollut vauhdissa. Neljällä peräkkäisellä voitolla Dolphins on kaudella 10-4-4, liigassa kolmas, kahdeksan pisteen päässä kärjestä ja mikä tärkeintä, vain kolme pistettä toisesta sijasta. Jos he pystyvät voittamaan Koh Kwang FC:n lauantai-iltapäivänä Chantaburissa, he voisivat saada jopa pisteitä Koh Kwangin kanssa toisesta nousupaikasta kolmanteen divisioonaan.

Jos ihmettelet, miksi Pattayan kaltaisella kaupungilla, jolla on niin uskollinen tuki, on vain neljännen divisioonan joukkue, se on oikeutettu kysymys. Muutaman viime vuoden ajan Pattaya United -niminen Valioliigajoukkue on toiminut täällä. Mutta viime kauden jälkeen omistajat muuttivat joukkueen Samut Prakanille, Bangkokin esikaupunkialueelle.

Jos googletat Thaimaan Valioliigan sijoituksia, se näyttää silti joukkueen Pattaya Unitedina, vain kaksi pistettä taulukon kärjestä. Mutta jos katsot osallistujien kokonaismäärää, löydät Samut Prakanin aivan alareunasta, keskimäärin vain 2,476 XNUMX peliä.

Sanomattakin on selvää, että menestynyt joukkue olisi menestynyt Pattayassa paljon paremmin. Paljon, paljon parempi millä tahansa promootiolla ja/tai stadionilla, johon pääsee paremmin kaupungin keskustasta.

Pattaya United pelasi Nongprue Municipality Stadiumilla, samalla kentällä, jota Pattaya Discovery United käyttää nyt. Se on Darksidella, lähes yhdeksän kilometriä pääturistialueelta, 20-40 minuutin ajomatkan päässä taksilla tai vuokratulla bahtibussilla.

Onneksi uskollinen Pattaya Discoveryn fani nimeltä Mike Lowe järjestää bahtibussin Retox Game On Soi Honeysta jokaiseen kotiotteluun. Kickoff on klo 4, mutta bussi lähtee heti klo 2:55 jälkeen, jotta ennen peliä voidaan pysähtyä baariin lähellä maata. Peliä edeltävät oluet tuossa baarissa myyvät 80 bahtia, ja olut maassa on XNUMX bahtia isosta Chang- tai Leo-pullosta. Useita ruokamyyjiä esiintyy säännöllisesti kentällä, ja viimeisessä kotiottelussa on tarjolla kebabeja, kana- ja kalmarivartaita sekä katkarapupalloja.

Seuraava kotiottelu on 27. heinäkuuta, ja se on iso peli. Pattaya Discovery pelaa taulukon kärjessä olevaa Bankhai Unitedia vastaan.

**

Pattayalla järjestetään vuoden aikana useita muita urheilutapahtumia, ja tämä The Pattaya Newsin säännöllinen kolumni pitää sinut ajan tasalla niistä kaikista.

Suurin vuosittainen tapahtuma on Honda LPGA Thailand, säännöllinen pysähdyspaikka naisten golfkiertueella. Turnaus on järjestetty joka vuosi vuodesta 2006 lähtien, ja siinä on mukana 70 maailman parasta pelaajaa ja 1.6 miljoonan dollarin palkintopotti. Vuoden 2020 turnauksen päivämääriä ei ole vielä julkistettu, mutta se järjestetään normaalisti helmikuun viimeisenä viikonloppuna Siam Country Clubilla.

Toinen tämän vuoden suuri tapahtuma on syyskuussa, kun Pattaya isännöi vuoden 2019 painonnoston maailmanmestaruuskilpailuja. Tämä on valtava turnaus painonnostomaailmassa, koska se toimii karsintana vuoden 2020 Tokion olympialaisiin. Turnaus järjestetään 18.-27. syyskuuta Eastern National Indoor Sports Stadiumilla, joka sijaitsee Sukhumvitin edustalla aivan kaupungin eteläpuolella. Painonnostijoita 197 maasta odotetaan osallistuvan.

Danny Knobler on käsitellyt urheilua Yhdysvalloissa 40 vuoden ajan kirjoittaen Bleacher Reportille, CBSSports.com, ESPN.com, ja monet muut sivustot ja julkaisut. Löydät hänet nyt Danny's Sports Barista Soi Made In Thailandissa Pattayasta, jossa voit katsella live- ja nauhoitettuja urheilutapahtumia mistä päin maailmaa tahansa.

Toimittajan huomautus: Haluatko kirjoittaa meille ja kertoa sinulle tai paikalliselle yhteisölle läheisistä ja rakkaista asioista? Etsimme jatkuvasti vapaaehtoisia. Lähetä meille viesti Facebookissa tai lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/