Vihainen ulkomaalainen viidakkoveitsellä uhkaa thaimaalaisia ​​naapureita, poliisia kiistasta (Video)

Pattaya-

Kanadasta kotoisin oleva ulkomaalainen mies on ollut mukana sotkuisessa naapurikiistassa thaimaalaisten naapuriensa kanssa Pattayalla, mikä on nyt levinnyt Thaimaan lehdistössä ja on otsikkoartikkeli Thairathissa, 77kaodedissa, Channel 7 Newsissa ja muilla thai-kielisillä verkkosivuilla. Emme toistaiseksi ole paljastaneet hänen nimeään tilanteen jatkuessa.

Kiista, jonka väitetään liittyvän moottoripyörän pysäköintiin, väitetystä veden vuotamisesta viereisestä pesulasta, ongelmista moottoripyörätelineen kanssa kadun toisella puolella, ongelmista moottoripyöräkorjaamon kanssa ja hänen kiinteistönsä eteen jätettyjen roskien kanssa, on jatkunut. ainakin viikon ajan ja kärjistyi viime viikon lopulla videosarjassa, jonka hänen naapurit julkaisivat lehdistölle ja poliisille näyttääkseen miehen uhkaavaa käytöstä.

Videoilla näyttää siltä, ​​että mies viidakkoveitsellä uhkailee naapureitaan ja paikalle kutsuttu poliisi. Yhdessä vaiheessa näyttää siltä, ​​että katollaan seisova mies uhkaa leikata poliisin pään irti ja uhkaa tappaa naapurit. Hän väittää, että he myrkyttävät hänen omaisuuttaan ja yrittävät istuttaa huumeita ja myrkkyä myös hänen roskikseen.

Toisessa videossa mies on yhteenotossa useiden miesten kanssa kadulla.

Eräs naapuri julkaisi myös sarjan videoita miehen käyttäytymisestä. He sanovat pelkäävänsä henkensä puolesta ja uskovat, että mies voi vahingoittaa heitä ja heidän perheitään.

https://web.facebook.com/jamjureejinuntuya/videos/870461510001490/?t=1

Naapureiden ja lainvalvontaviranomaisten mukaan tilanne jatkuu ja viranomaiset toivovat tilanteen rauhanomaista ratkaisemista, mutta ulkomaalainen ei kuulemma ole tällä hetkellä yhteistyöhaluinen.

Thairath on raportoinut ja julkaissut kuvamateriaalia lainvalvontaviranomaisista ja kaupungin virkamiehistä, jotka yrittivät ratkaista tilanteen ja rauhoitella miestä, mutta hänen kerrotaan lukittuneen taloonsa eikä antanut muiden puhua ja katkaisivat heidät jatkuvasti (katso 8 minuuttia ja noin 15 sekuntia.)

Videoluotto Thai Rath.

 

 

 

Tilaa
SOURCEThai Rath, Thaimaan viisumi, 77 kaoded
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/