Etelä-Korean kansalainen on etsinnässä Interpol Red Alertissa väitetystä ihmissalakuljetuksesta Pattayalla

Pattaya-

Poliisiviranomaiset yhdessä Etelä-Korean lainvalvontaviranomaisten kanssa ilmoittivat tänään ottaneensa Etelä-Korean kansalaisen, 42-vuotiaan Giheon Kimin. Hänet pidätettiin 10. heinäkuuta 2019 Pattayassa vihjeen perusteella, ja hänet oli etsitty lokakuussa 2018 annetun Interpolin punaisen hälytyksen perusteella.

Hälytyksessä todettiin, että herra Kimin epäillään myyneen naisia ​​Pattayalta ja Bangkokin alueelta Koreaan. Koko hälytys löytyy täältä:

Siinä kerrotaan, että kesäkuussa 2018 hän houkutteli viisi thaimaalaista naista Koreaan käyttämällä syöttinä työntekoa ja useiden muiden nimeämättömien korealaisten miesten kanssa. Hälytyksen mukaan naiset pakotettiin tämän jälkeen harjoittamaan prostituutiota vastoin tahtoaan ja heiltä otettiin passi ja henkilöllisyystodistus. Hälytyksen mukaan naiset yrittivät paeta ja heidät jäi kiinni ja rangaistiin sekä suullisesti että fyysisesti.

Hän pakeni Thaimaahan syksyllä 2018 Thaimaan viranomaisten mukaan ja hänen turistiviisuminsa loppui joulukuussa 2018. Hän oli lehdistölle ilmoittaneiden maahanmuuttoviranomaisten mukaan 196 päivää oleskeluajan yli.

Hänet jäi kiinni syömässä illallista lähellä huoneistoaan Keski-Pattayalla nimettömän vihjeen jälkeen.

Häntä uhkaa karkotus, Thaimaan syytteet oleskeluajan ylittämisestä ja enintään XNUMX vuoden vankeustuomio.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/