Uhanalainen nahkakilpikonna löydetty kuolleena Rayong Beachiltä, ​​neljäs kuollut kilpikonna alueella kuukaudessa

Rayong-

Nahkaselkäinen merikilpikonna löydettiin kuolleena muovilla vatsassaan ja kadonneella räpylällä Rayongin rannalta tänä aamuna 12. heinäkuuta 2019.

Department of Marine and Coastal Resources Department (DMCR) raportoi, että paikalliset asukkaat ilmoittivat heille, että suuri kuollut merikilpikonna löydettiin rannalta Rayongista.

Nahkaselkäisen merikilpikonnan uskotaan olevan noin 10-vuotias. Se on 79 senttimetriä leveä ja 123 senttimetriä pitkä.

Siitä ei löytynyt mikrosirua, jota käytetään yleisesti monien uhanalaisten merikilpikonnien jäljittämiseen alueella.

Sen oikea eturäpylä puuttui ja ruumiista löytyi useita haavoja. Uskotaan, että kilpikonna tappoi veneen potkurin.

Ruumiinavaus kuitenkin osoittaa, että myös kilpikonnan suolesta löytyi muovia.

KUVA: DMCR

Tilaa
SOURCEDMCR
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/