Tuulimylly GoGo Pattayan poliisin ryöstö, väitetty alaikäinen prostituutio löydetty sanoa poliisi

Pattaya-

Varhain aamulla 5. heinäkuuta 2019 Pattayan turistipoliisi ja tavallinen poliisi yhdessä maahanmuuttoviraston kanssa teki ratsian suositulle Windmill Gogolle, joka sijaitsee Soi Diamondilla Pattayan Walking Street Entertainment -alueen ulkopuolella.

Ilmoitettu ensimmäisen kerran eilen Pattayan poliisin virallisessa Facebookissa https://web.facebook.com/pattayapoliceman/  he ovat nyt toimittaneet lisätietoja väitetyistä rikoksista.

Pattayan turistipoliisin poliisitarkastaja everstiluutnantti Piyapong Ensarnin johdolla he tekivät ratsian tuulimyllylle sen jälkeen, kun anonyymi vihje, jonka mukaan siellä oli väitetty laitonta prostituutiota alle XNUMX-vuotiaan henkilön kanssa.

Turistipoliisi kertoo löytäneensä 16-vuotiaan thaimaalaisen tytön, joka työskenteli laitoksessa ja jonka väitetään tarjoavan seksuaalipalveluja asiakkaille. Gogon työntekijän lausunnon mukaan hän käytti väärennettyä henkilökorttia. Tytön nimi on salattu iän vuoksi.

Poliisi ilmoittaa, että Pattayan poliisi järjesti peiteilmoituksenantajan ja merkittyjen muistiinpanojen avulla 4000 XNUMX bahtin (noin satakaksikymmentä dollaria Yhdysvaltain valuutta) kaupan tapatakseen alaikäisen tytön hotellihuoneessa seksuaalipalveluja varten.

Saavuttuaan hotellihuoneeseen Pattayan poliisi otti tytön turvasäilöön ja teki ratsian gogoon saadakseen lisätietoja ja löysi merkityt setelit todisteena prostituutiosta heidän lausuntonsa mukaan.

He pidättivät kolme työntekijää, joita he eivät toistaiseksi maininneet lehdistölle, koska oikeudenkäynti on tällä hetkellä käynnissä.

Pattayan poliisi ilmoitti jatkavansa päivitysten antamista tästä tapauksesta ja että tapahtumapaikkaa vastaan ​​on tällä hetkellä nostettu kolme suurta syytettä väitetyistä rikoksista:

  1. Ihmiskauppa, jonka tarkoituksena on saada prostituutiosta laitonta hyötyä alle XNUMX-vuotiaalta, kuitenkin yli XNUMX-vuotiaalta.
  2. Prostituutioon perustuvan yrityksen omistaminen ja ylläpitäminen. mukaan lukien syytteet henkilökunnalle, joka on pidätetty prostituution hallinnasta, valvonnasta ja hoitamisesta.
  3. Kannustetaan nuoria käyttäytymään sopimattomasti.

Pattayan poliisi kertoo, että tutkinta ja syytteet ovat tällä hetkellä kesken.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Tuulimyllyllä on oikeudellisia ongelmia. Poliisi on aiemmin tehnyt heihin ratsian, koska heillä on väitetty prostituutiota tiloissa sekä väitettyjen seksuaalisten esitysten vuoksi, jotka olivat Thaimaan lain vastaisia.

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/police-raiding-illegal-thai-brothel-9816866

https://www.newsflare.com/video/169600/crime-accidents/awkward-moment-tourist-is-caught-with-hooker-during-police-raid-on-gogo-bar?a=on

 

Lähde: Pattaya Police Facebook, Pattaya Tourist Police

 

 

Tilaa
SOURCEPattayan poliisi Facebookissa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/