Järkyttävä video: Kyläpäällikön assistentti hakattiin, pahoinpideltiin Pattayassa, hyökkääjä pakenee paikalta

 

Pattaya-

Heti puolenyön jälkeen tänä aamuna, 6. heinäkuuta 2019, Chaiyaphumista kotoisin olevaa kylänjohtajaa Prachak Leemkunthotia, 41, lyötiin kasvoihin ja potkittiin sitten hänen ollessaan maassa. Hän sai vakavia vammoja ja on tällä hetkellä kriittisessä tilassa. paikalliseen sairaalaan.

Hyökkäys tapahtui Phroma Apartmentsissa, joka sijaitsee osoitteessa Moo 10 Nong Pruen osa-alueella noin kello 12.

Asunnon isännöitsijä, Mr. Prakhon, joka näkyy videolla yrittäessään estää tunnistamatonta hyökkääjää pakenemasta moottoripyörällään, kertoi, että punapaidassa pukeutunut mies saapui paikalle ja vietti hetken Leemkunthotin huoneessa, kunnes he menivät ulos yhden kanssa. miehen käsi toisen kaulan ympärillä.

Kuten videolla voi nähdä, he näyttävät käyvän lyhyen keskustelun, ennen kuin punapaidassa pukeutunut mies lyö herra Leemkunthotia kasvoihin, kaataen hänet maahan ja potkaisee häntä useita kertoja ennen kuin hän raahaa hänen ruumiinsa pois tieltä. Punaisessa paidassa pukeutunut mies voidaan sitten nähdä lähtevän moottoripyörällään lyhyen kiistan jälkeen Prakhonin kanssa, joka yritti pysäyttää hänet.

Leemkunthot on edelleen sairaalassa ja hänen tyttöystävänsä, joka näkyy videolla, pyytää apua syyllisen miehen kiinni saamiseksi. Poliisi kertoo tutkivansa tapausta ja jäljittävänsä epäiltyä. He ilmoittivat The Pattaya Newsille, että he epäilevät, että kiista johti henkilökohtaiseen kiistaan.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/