Pattayan poliisi tapaa paikallisia viihteen omistajia ratsioiden jälkeen ja laatii säännöt ja ohjeet

Pattaya-

Eilen iltapäivällä, 5. heinäkuuta 2019, Pattayan kaupungin poliisiviranomaiset ja johto pyysivät paikallisia viihde- ja yöelämän johtajia ja omistajia tulemaan Pattayan poliisiasemalle laatimaan ohjeita ja sääntöjä, joiden mukaan poliisivaltiota valvotaan koko kaupungissa.

Tämä johtuu paljon julkisuutta saaneista ryöstöistä Coming Bariin ja Windmill Gogoon väitetyn alaikäisen prostituution vuoksi sekä entisen poliisipäällikön ja hänen johtoryhmänsä erottamisesta kahden viime viikon aikana.

Kokousta johti poliisin everstiluutnantti Prawit Chorseng, joka itse on äskettäin palannut tehtäväänsä saatuaan selvityksen 90 päivää kestäneen siirron ja tutkimuksen jälkeen sen jälkeen, kun maakuntaasioiden ministeriö teki ratsian Brazil Pubiin ja XNUMXs Bariin viime kuussa. Artikkelimme tapauksesta on täällä: https://thepattayanews.com/2019/06/02/pattaya-city-police-chief-four-others-transferred-immediately-face-probes-over-nightclub-raids/ 

Everstiluutnantti Chorseng esitti useita prioriteetteja yli sadalle liike-elämän toimijalle ja lehdistölle:

  1. Alkoholia myyvässä paikassa ei saa olla alle XNUMX-vuotiaita asiakkaita.
  2. Noudata lisenssin sulkemisaikoja kirjaimellisesti. Avoinna pysyminen lisensoidun sulkemisajan jälkeen, joka vaihtelee yrityksen tyypistä ja sijainnista riippuen, johtaa oikeudelliseen täytäntöönpanoon.
  3. Alle XNUMX-vuotias henkilökunta ei saa työskennellä viinaa myyvässä paikassa.
  4. Huumeita ja huumeiden käyttöä ei suvaita.
  5. Aseita ei suvaita.
  6. Väkivaltaa ei yleensä suvaita. Turvallisuus, johto ja pomppijat eivät saa ratkaista tilanteita itse, jos suojelija turvautuu väkivaltaan, on kutsuttava poliisi.

Everstiluutnantti Chorseng totesi, että satunnaisia ​​ratsioita ja tarkastuksia jatketaan näiden sääntöjen noudattamisen varmistamiseksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/