Paikallinen 75-vuotias thaimaalainen kertoo rakentaneensa ja keksineensä oman generaattorin, joka ei käytä polttoainetta

Thaimaa-

75-vuotias Cheun Funkai, Thaimaan entinen sähköviranomainen, joka jäi eläkkeelle 12 vuotta sitten, väittää keksineensä prototyypin generaattorin yli vuosikymmenen yrityksen ja erehdyksen jälkeen.

Generaattori ei vaadi öljyä, hiiltä tai kaasua toimiakseen, ja se on kokonaan itse suunnittelema ja rakennettu.

Generaattori käyttää käsikampijärjestelmää ja on tarpeeksi pieni voidakseen liikkua kannettavasti, painaa noin 100 kg. Hän ei kerro suunnittelun yksityiskohtia, mutta toteaa, että laitteen ydin saa virtansa sydämestä, joka noin viidentoista minuutin käsinkäynnistyksen jälkeen tuottaa tasaista sähköä jopa 6-8 tunnin ajan. Hän esitteli puristimelle laitetta, jolla se tuotti onnistuneesti sähköä ilman polttoainetta.

Hän kertoo, että koneen tuotantokustannukset ovat noin 16,000 XNUMX bahtia ja prototyyppi, jonka hän myöntää, että se ei ole kaunis ja jota jalostetaan, on valmistettu kokonaan itse kotona.

Hän on saanut patentin laitteelle kauppaministeriöltä, jonka hän sanoo omistaneen laitteen tekijänoikeudet ja alkaa myydä ja jakaa sitä Thaimaassa halvan sähkön lähteenä thaimaalaisille maaseutualueilla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/