Electronic Balance Board räjähti latauksessa Pattayalla, vahingoittaa omistajaa ja melkein polttaa hänen kotinsa

Pattaya-

Korakat Karndee, 39 years old, had just finished using his electronic balance board, a device used for exercise and sold widely over the internet and in Pattaya and had placed it on the charger in his bedroom at his home in South Pattaya earlier this week.

He was using the restroom when he heard a large explosion which set his bedroom on fire…the source, he claims, was the electronic balance board exploding.

He attempted to put out the fire on his own, however, it kept spreading and he suffered burn injuries while doing so.

He called fire emergency services in Pattaya and they quickly responded, managing to put out the fire and find the alleged culprit, the remains of the balance board which is pictured above.

Mr. Karndee did not name the specific brand of the balance board or where he purchased the board from originally.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/