Electronic Balance Board räjähti latauksessa Pattayalla, vahingoittaa omistajaa ja melkein polttaa hänen kotinsa

Pattaya-

Korakat Karndee, 39, oli juuri lopettanut elektronisen tasapainolautansa käytön, harjoitteluun käytettävää laitetta, jota myydään laajalti Internetissä ja Pattayalla, ja oli asettanut sen laturiin makuuhuoneeseensa kotonaan Etelä-Pattayassa aiemmin tällä viikolla.

Hän käytti vessaa, kun hän kuuli suuren räjähdyksen, joka sytytti hänen makuuhuoneensa tuleen… lähde, hän väittää, oli elektronisen tasapainotaulun räjähdys.

Hän yritti sammuttaa palon omin voimin, mutta se levisi edelleen ja hän sai palovammoja tehdessään.

Hän soitti palokunnan hätäkeskukseen Pattayassa, ja he reagoivat nopeasti ja onnistuivat sammuttamaan palon ja löytämään väitetyn syyllisen, yllä olevan kuvan tasapainolaudan jäänteet.

Herra Karndee ei nimennyt tasapainolaudan tarkkaa merkkiä tai mistä hän osti levyn alun perin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/