Iäkäs brittiläinen ulkomaalainen kuoli kauhuelokuvan näytöksen aikana Pattayalla

Pattaya-

Iäkäs brittiläinen, 78-vuotias Bernard Channing, löydettiin kuolleena elokuvateatterista Pattayasta Annabelle Comes Home -kauhuelokuvan näytöksessä tiistai-iltana, 2. heinäkuuta, paikallinen poliisi on vahvistanut. Pattayan uutiset.

Kuolinsyytä ei kerrottu ja mies löydettiin kuolleena elokuvan päätyttyä elokuvateatterin toisen suojelijan toimesta.

Henkilökunnan mukaan mies oli tullut yksin elokuvateatteriin ja ostanut yhden lipun.

Hänen ruumiinsa lähetettiin paikalliseen sairaalaan, ja Britannian suurlähetystölle on ilmoitettu hänen kuolemastaan.

Thaimaan sosiaalisen median kommentit ovat olleet raivoissaan ja aktiivisia tästä tarinasta, ja monet kommentoijat uskovat, että Annabellan haamu oli tappanut miehen tai että elokuva oli niin pelottava, että se tappoi hänet. Thaimaalla on vahva ja pitkäaikainen taikausko haamujen suhteen, joten emme ole nimenneet tämän artikkelin erityistä elokuvateatteria.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/