Vaimolleen vihainen thaimaalainen sytytti moottoripyörän tuleen keskellä kylää Nong Pruessa

Nong Prue-

Klo 11 viime yönä, 30, paikalliset poliisit ja pelastusviranomaiset saivat kiireellisen ilmoituksen, että aggressiivinen ja vihainen thaimaalainen oli sytyttänyt moottoripyörän kotinsa edessä ja käyttäytyi aggressiivisesti ja väkivaltaisesti naapureita kohtaan. kylä, joka sijaitsee aivan Pattayan ulkopuolella.

Toimittajamme liittyivät heihin ja kuvasivat seuraavan videon ja kuvat.

52-vuotias thaimaalainen mies pidätettiin, Mr. Chaturong Khamton, joka on paikallinen currymyyjä. Moottoripyörä kuului hänen vaimolleen, jolle hän oli vihainen syistä, joita hän ei selvästi ilmaissut lehdistölle. Vihassaan hän otti hänen moottoripyöränsä ja poltti sen tuntemattomaksi järkyttyneiden naapureiden ja ystävien edessä.

Hänen vaimonsa sanoi, että heillä oli ennenkin ongelmia, mutta hän ei ollut koskaan toiminut näin käsistä.

Hän vaikutti olevan melko tyytyväinen käytökseensä, ja hänet kuvattiin antamassa rauhanmerkkiä ja näyttävän onnelliselta, kun hänet pidätettiin ja vietiin poliisiasemalle.

Poliisi totesi, että hän ei näyttänyt olevan huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena, vain erittäin vakavasti vihainen.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/