Suosittu Jomtien-hotelli, joka on täynnä turisteja, suljettiin väitetyn omaisuuskiistan vuoksi, turistit häädettiin ilman varoitusta

Jomtien-

Eilen iltapäivällä, 24. kesäkuuta 2019, paikalliset viranomaiset ja poliisi saapuivat Euro Star Jomtien Beach -hotelliin, joka sijaitsee Jomtien Beach Roadin huipulla lähellä Dongtan Beachia, sulkemaan hotellin ja häätäen samalla kymmeniä turisteja.

Hotelli, joka johdon mukaan on osallisena omaisuuskiistassa holdingyhtiönsä kanssa, joutui sähkökatkokseen, turvajärjestelmät poistettiin ja väitti, että viranomaiset takavarikoivat heidän viina- ja viinikokoelmansa.

Hotellissa yöpyneet turistit häädettiin ilman varoitusta. Jotkut olivat huoneissaan ja jotkut hotellin ravintoloissa. Monet palasivat ilman ennakkoilmoitusta tai varoitusta hotellin sulkemisesta. Monet turistit ilmoittivat kokoontuneelle lehdistölle tehneensä varauksen kuukausia etukäteen. Ei ollut heti selvää, saisivatko he hyvityksen ongelmasta.

Hotellin johto ilmoitti tehneensä virallisen valituksen Pattayan poliisilaitokselle tavasta, jolla häätö hoidettiin ja kuinka turistit jäivät monissa tapauksissa jumissa.

Holdingyhtiö ei kommentoinut välittömästi, eikä The Pattaya Newsilla ole tarkkoja yksityiskohtia oikeudellisesta omaisuuskiistasta.

Hotellin sisäänkäynnin ylle on pystytetty metallipylväät sisäänpääsyn estämiseksi.

Pysy kuulolla The Pattaya Newsista saadaksesi lisätietoja.

SOURCEThaimaan viisumi, 77Jowo
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/