Asiakaspalvelu parhaimmillaan: pidätetty huumekauppias pyytää poliiseja pyytämään anteeksi asiakkailtaan viivästyneitä tilauksia Jomtienissa

Jomtien/Sattahip

Sattahipin poliisin tarkastuspisteellä pidätetty väitetty huumekauppias pyysi poliiseja ilmoittamaan asiakkailleen ja pyytämään anteeksi toimituksista, joita hän ei pysty suorittamaan viime viikonloppuna Jomtienissa.

Chatpong Kiewracha, 34, otettiin kiinni 22. kesäkuuta 19.75 grammalla metamfetamiinia Ambassador City -hotellin ulkopuolella liikennepysäkillä.

Kun Chatpong oli käsiraudoissa, hän vetosi pidättäjiinsä, jotta he käyttäisivät Line-sovellusta älypuhelimessaan ottaakseen yhteyttä jokaiseen asiakkaaseen ja pyytääkseen heiltä anteeksi, etteivät he pystyneet tarjoamaan heille huumeita.

Poliisi, joka mielellään jäljittää huumeidenkäyttäjiä, otti todennäköisesti mielellään vastaan ​​jakelijan tarjouksen.

Luotto: Pattaya Mail, Thai Visa

SOURCEThaimaan viisumi, Pattaya Mail
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/