Vihainen ulkomaalainen turisti vastustaa pidätystä Jomtien Beachillä, sylkee ja potkaisee poliisia (Video)

Jomtien-

Lauantaina 6. kesäkuuta 00 kello 22 Jomtien Beachillä pidätettiin tuntematon ulkomaalainen mies, jolla ei ollut yllään muuta kuin shortsit.

Paikallinen poliisi vastasi useisiin soittoihin, että vihainen ja väitetysti vahvasti humalassa paitaton tatuoitu mies vaelsi ranta-alueella loukkaamassa ja uhkaamassa satunnaisia ​​turisteja ja paikallisia. Yrittäjät valittivat, että mies pelotteli asiakkaita.

Kun poliisit saapuivat paikalle, he löysivät kuvausta vastaavan miehen, joka kieltäytyi tunnistamasta itseään ja vaikutti voimakkaasti päihtyneeltä. Hän näytti olevan nelikymppinen ja mahdollisesti itäeurooppalaista syntyperää aksenttinsa perusteella.

Todistajat ja toimittajamme Pattayan uutisissa katselivat, kun mies kieltäytyi rauhoittumasta ja kieltäytyi noudattamasta upseerien käskyjä. Yrittyään useita minuutteja saada mies noudattamaan määräyksiä, hän teki useita uhkaavia eleitä poliiseille ja hänet laitettiin käsirautoihin hänen ja heidän oman turvallisuutensa vuoksi.

Tässä vaiheessa mies suuttui edelleen ja sylki poliisin päälle ja yritti sitten potkia häntä. Poliisi sai miehen alas ja hallintaansa.

Hän on tällä hetkellä pidätettynä paikallisella poliisiasemalla, jossa viranomaiset sanovat, että hän kieltäytyy yhteistyöstä tai antamasta tietojaan. Hänellä ei ollut mukanaan asiakirjoja tai rahaa, kun hänet pidätettiin. Viranomaiset pyrkivät tunnistamaan miehen, jota vastaan ​​tulee useita syytteitä pidätyksen ja lainvalvontaviranomaisten pahoinpitelyn vastustamisesta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/