Thaimaan uudet tupakointilainsäädäntö saapuu 20. elokuuta, mikä tekee tupakoinnista omassa kodissasi lain vastaista, jos se vahingoittaa perheenjäseniä

Thaimaa-

Alun perin Royal Gazettessa 22. toukokuuta 2019 julkaistut uudet tupakoinnin vastaiset lait tulevat voimaan Thaimaassa koko maassa 20. elokuuta 2019, mikä tarkoittaa käytännössä perheväkivaltaa, jos tupakoit omassa kodissasi ja aiheutat terveysongelmia toiselle perheelle. jäseniä tai asukkaita.

Tupakoittajia koskevia valituksia voidaan tehdä perhe- ja suojelukeskuksissa, joita on kaikissa maan suurissa provinsseissa. Asia siirtyy sitten oikeuslaitokseen Thaimaan nais- ja perheasioiden osaston pääjohtajan mukaan.

Uuden lain tavoitteena on pääjohtajan mukaan vähentää tupakoinnin kielteisiä vaikutuksia perheenjäsenille, erityisesti pikkulapsille.

Eri sosiaalisen median portaaleihin kirjoittavat kriitikot uskovat, että lakia on mahdotonta panna täytäntöön ja se on avoin monille ongelmille.

Siihen ei vastattu selkeästi, soveltuuko laki ulkomaalaisiin, mutta lain alustava tarkastelu näyttää kuitenkin osoittavan, että niin olisi.

Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun viime vuoden aikana on otettu käyttöön useita tupakointilakeja, mukaan lukien tupakointikielto kuudella suurella lentokentällä ja tupakointikielto viiden metrin säteellä julkisista paikoista, joihin kuuluvat baarit, hotellit ja ravintolat. Myös tupakointi rannoilla on ollut kiellettyä yli vuoden.

Aikaisempien hyväksyttyjen lakien kriitikot sanovat, että näiden lakien, erityisesti viiden metrin lain, täytäntöönpano on ollut hyvin vähäistä ja uskovat, että sama ongelma tapahtuu tupakoinnin kanssa kotona. Jotkut kriitikot kyseenalaistivat myös yksityisyyden tehdä mitä haluavat kotonaan.

Lähdemateriaali: Royal Gazette ja Thai Visa, henkilökuntamme uudelleen kirjoittama ja editoima.

Tilaa
SOURCEThaimaan viisumi, Royal Gazette
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/