Thaimaa hävisi Ruotsille 5-1, putoaa MM-kisoista, mutta tekee kaikkien aikojen ensimmäisen MM-maalinsa tunteellisella hetkellä

Ranska-

Thaimaa saattaa jäädä naisten MM-kisojen ulkopuolelle, mutta ilon kyyneleet tulivat esiin heidän 5-1-tappion jälkeen Ruotsille tänä iltapäivänä.

Thaimaa hävisi aiemmin tällä viikolla Yhdysvalloille 13-0, kun amerikkalaisia ​​kritisoitiin voimakkaasti heidän liiallisista juhlimisestaan, kun he nöyrtyivät vastustajiaan.

Thaimaalla oli edessään toinen pitkä 90 minuuttia ennen otteluaan Ruotsin kanssa.

He olivat puoliajalla 3-0 tappiolla ja alkoivat varata lentojaan takaisin Thaimaahan Ranskasta.

Toiselle puoliajalle päästyämme Ruotsi johti 4-0.

Sitten tapahtui jotain kaunista.

Thaimaa murtautui eteenpäin ja Kanjana Sungngoen murskasi pallon lähitolppaan.
Se saattoi olla lohdutusmaali, mutta kohtaukset olivat aivan upeita.

Sivussa joukkueen johto ja valmentaja murtuivat kyyneliin ja innostukseen, koska tämä oli Thaimaan ensimmäinen maailmancup-maali.

He ovat saattaneet päästää 18 maalia kahdessa ottelussa ja olla pudonneet, mutta he eivät koskaan unohda tätä maalia.

Riippumatta ketä tuet, et voi olla koskettamatta tuo uskomaton hetki.

Ruotsi saattoi nousta toisesta päästä 5-1, mutta sillä ei todellakaan ole väliä.

Thaimaa vain toivoo saavansa MM-kisat päätökseen tyylikkäästi Chileä vastaan, joka on myös pudonnut tappion jälkeen USA:lle tänä iltapäivänä.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/