Thaimaa hävisi Ruotsille 5-1, putoaa MM-kisoista, mutta tekee kaikkien aikojen ensimmäisen MM-maalinsa tunteellisella hetkellä

Ranska-

Thaimaa saattaa jäädä naisten MM-kisojen ulkopuolelle, mutta ilon kyyneleet tulivat esiin heidän 5-1-tappion jälkeen Ruotsille tänä iltapäivänä.

Thaimaa hävisi aiemmin tällä viikolla Yhdysvalloille 13-0, kun amerikkalaisia ​​kritisoitiin voimakkaasti heidän liiallisista juhlimisestaan, kun he nöyrtyivät vastustajiaan.

Thaimaalla oli edessään toinen pitkä 90 minuuttia ennen otteluaan Ruotsin kanssa.

He olivat puoliajalla 3-0 tappiolla ja alkoivat varata lentojaan takaisin Thaimaahan Ranskasta.

Toiselle puoliajalle päästyämme Ruotsi johti 4-0.

Sitten tapahtui jotain kaunista.

Thaimaa murtautui eteenpäin ja Kanjana Sungngoen murskasi pallon lähitolppaan.
Se saattoi olla lohdutusmaali, mutta kohtaukset olivat aivan upeita.

Sivussa joukkueen johto ja valmentaja murtuivat kyyneliin ja innostukseen, koska tämä oli Thaimaan ensimmäinen maailmancup-maali.

He ovat saattaneet päästää 18 maalia kahdessa ottelussa ja olla pudonneet, mutta he eivät koskaan unohda tätä maalia.

Riippumatta ketä tuet, et voi olla koskettamatta tuo uskomaton hetki.

Ruotsi saattoi nousta toisesta päästä 5-1, mutta sillä ei todellakaan ole väliä.

Thaimaa vain toivoo saavansa MM-kisat päätökseen tyylikkäästi Chileä vastaan, joka on myös pudonnut tappion jälkeen USA:lle tänä iltapäivänä.