Thaimaa hävisi Ruotsille 5-1, putoaa MM-kisoista, mutta tekee kaikkien aikojen ensimmäisen MM-maalinsa tunteellisella hetkellä

Ranska-

Thailand may be out of the Women’s World Cup but there were tears of joy after their 5-1 loss to Sweden this afternoon.

Thailand lost 13-0 to the USA earlier in the week with the Americans being heavily criticized with their overzealous celebrations as they humiliated their opponents.

Another long 90 minutes were in store for Thailand ahead of their clash with Sweden.

They were 3-0 down by half-time and were starting to book their flights back to Thailand from France.

As we entered the second half, Sweden led 4-0.

Then, something beautiful happened.

Thailand broke forward and Kanjana Sungngoen smashed the ball home at the near post.
It may have been a consolation goal but the scenes were just magnificent.

On the sidelines, team management and coach broke down in tears and elation as this was the first ever world cup goal for Thailand.

They may have conceded 18 goals in two matches and have been knocked out, but they will never forget that goal.

No matter who you support, you can’t fail to be touched by that incredible moment.

Sweden may have gone up the other end to make it 5-1 but that really doesn’t matter.

Thailand will just be hoping to finish their World Cup campaign in style against Chile, who have also been eliminated after their defeat to the USA on this afternoon.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/