Pattaya Music Festival iskee kaupunkiin tänä viikonloppuna, yksi Pattayan vuoden suurimmista tapahtumista!

Pattaya-

Tänä viikonloppuna, 14. ja 15. kesäkuuta, saapuu Pattayan musiikkifestivaali, joka valtaa kaupungin, sillä lähes sata kuuluisaa musiikkitaiteilijaa rokkaa kaupunkia yhdessä vuoden suurimmista tapahtumista.

Kymmenien tuhansien, pääasiassa kotimaisten, turistien odotetaan saapuvan kaupunkiin kaksipäiväiselle festivaaleille, joihin on vapaa pääsy ja jossa esiintyy monia maan tunnetuimpia esiintyjiä useilla näyttämöillä ympäri kaupunkia.

Pattayan uutiset ovat live-tilassa molempina festivaalin päivinä ja ne tuovat sinulle kaikki kohokohdat, jos et voi osallistua henkilökohtaisesti.

Tässä muutamia yksityiskohtia tapahtumasta:

Rantatie suljetaan kokonaan kaikelta liikenteeltä klo 4-2 30. ja 14.

Liikenteessä on odotettavissa merkittäviä viivästyksiä. Julkiset kuljetukset järjestetään ympäri kaupunkia tuomaan kävijöitä tapahtumaan.

Päälavan paikat ovat seuraavat:

Dusit Curve Beach Roadin huipulla Dusit-hotellin vieressä

Keski-Pattaya rannalla lähellä Central Pattaya Klangia

Jomtien kaupungin urheilupuistossa (lähellä Dongtan-rantaa)

Pienemmät näyttämöt pystytetään Central Festivaliin, terminaaliin 21 ja paikkoihin pitkin Beach Roadia.

WC-autot pystytetään Beach Roadin ympärille.

Hyväksytyt myyjät ja ruokateltat pystytetään Beach Roadin varrelle. Luvattomat katukauppiaat saavat 2000 bahtin sakon.

Droonit ovat kiellettyjä. Langattomat mikrofonit ovat kiellettyjä.

Rantatien varrella on useita turvatarkastuspisteitä, joiden läpi sinun tulee kulkea osallistuaksesi konsertteihin.

Konsertit ovat ILMAISIA.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/