Thaimaan poliisi tukahduttaa langattomia mikrofoneja ja takavarikoi miljoonia bahtia tavaroita

Nonthaburi-

The Thai government, along with the police, raided a warehouse in Nonthaburi late Monday, June 10th, 2019 and confiscated over 50 million baht of wireless microphones.

Three women and one man were arrested during the raid and accused of importing and intent to sell wireless microphones without a license.

In order to sell wireless microphones, one must have a license from the National Broadcasting and Telecommunication Commission. In addition, if one wishes to use the devices in Thailand they must also obtain a license and have a valid wireless frequency license.

Despite this law, wireless microphones can often be seen for sale at local street vendors throughout the major cities of Thailand, including Pattaya.

Officials reminded the public that without a license, these devices are against the law in Thailand.

SOURCENation
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/