Thaimaan poliisi tukahduttaa langattomia mikrofoneja ja takavarikoi miljoonia bahtia tavaroita

Nonthaburi-

Thaimaan hallitus teki poliisin kanssa ratsian Nonthaburissa sijaitsevaan varastoon myöhään maanantaina 10. kesäkuuta 2019 ja takavarikoi yli 50 miljoonaa bahtia langattomia mikrofoneja.

Kolme naista ja yksi mies pidätettiin ratsian aikana, ja heitä syytettiin langattomien mikrofonien maahantuonnista ja aikomuksesta myydä ilman lupaa.

Langattomien mikrofonien myyntiin tarvitaan Kansallisen yleisradio- ja telekommunikaatiokomission lupa. Lisäksi jos haluaa käyttää laitteita Thaimaassa, hänen tulee hankkia lisenssi ja voimassa oleva langattoman taajuuden lisenssi.

Tästä laista huolimatta langattomia mikrofoneja voidaan usein nähdä myytävänä paikallisissa katukaupoissa Thaimaan suurimmissa kaupungeissa, mukaan lukien Pattaya.

Viranomaiset muistuttivat yleisöä, että ilman lisenssiä nämä laitteet ovat lainvastaisia ​​Thaimaassa.

SOURCENation
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/