Walking Streetillä brittituristin taskuvarastettu Ladyboy pidätettiin, myöntää varkauden

Pattaya-

Kello 2 tänä iltapäivänä, 00. kesäkuuta 6, Pattayan kaupungin poliisi ilmoitti pidättäneensä 2019-vuotiaan Vilas Wongsuwanin, joka käyttää lempinimeä "Nan Soi 29" syytettynä brittiläisen Anthony O'n taskuvarkaudesta. Malley, 8, aiemmin tällä viikolla Walking Streetillä.

Raportoimme tästä tapauksesta ja julkaisimme aiemmin tällä viikolla CCTV-materiaalin, jossa varhain aamulla 3. kesäkuuta herra O'Malley, joka myönsi olevansa vahvasti päihtynyt ja oli juuri saapunut Pattayaan, voidaan nähdä videolla, jota lähestytään. pitkä, tummaihoinen henkilö, joka näytti olevan transsukupuolinen tai kuten heitä kutsutaan Thaimaassa, Ladyboy.

Henkilö näkyy kameran edessä hyväilemässä ja hyväilemässä herra O'Malleyta, joka kohteliaasti nauraa edistyksille. Hän ei kuitenkaan tiedä, että hän poistaa hänen rahapussin, jossa hänen mukaansa oli suuri määrä Englannin puntaa, ja pussi sen itselleen.

Hän huomasi rahavyön kadonneen vasta jonkin ajan kuluttua ja teki ilmoituksen poliisille seuraavana aamuna. Toimittajan huomautus: Lehdistölle ei ole selvää, kuinka paljon rahaa todellisuudessa varastettiin. Videolla voi nähdä herra O'Malleyn sanovan, että se oli lähes 90,000 20,000 bahtia, tytäryhtiöidemme varhaisen raportin mukaan se oli 5000 XNUMX bahtia ja tiedotustilaisuudessa tänään iltapäivällä poliisi ilmoitti, että todellinen summa oli XNUMX XNUMX bahtia.

Pattayan poliisi tunnisti rikostietokannastaan ​​epäillyn, jolla on ollut rikosrekisteri kaupungissa. Wongsuwanin rikosrekisterin tarkkaa luonnetta ei julkistettu lehdistölle.

Poliisi teki pidätysmääräyksen Pattayan provinssin tuomioistuimelle, joka hyväksyi pidätysmääräyksen tänä aamuna, missä he pidättivät herra Wongsuwanin hänen huoneessaan Etelä-Pattayassa.

Wongsuwan on myöntänyt rikoksen ja kertonut lehdistölle, että hän oli aiemmin työskennellyt Soi 8:lla Keski-Pattayalla useita vuosia olutbaarissa, mutta hänet päästettiin irti varkauden iltana. Työttömäksi jäämisen jälkeen hän väitti joutuneensa erittäin humalaan ja masentuneeseen eikä hänellä ollut rahaa, joten hän päätti yrittää ryöstää turistin. Hän väitti käyttäneensä kaikki varastetut rahat uusiin vaatteisiin.

Mr. O'Malley kiitti poliisia heidän ponnisteluistaan ​​tässä tapauksessa.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/