Kaupungin viranomaiset myöntävät, että jokaisen suuren myrskyn jälkeen heidän on korjattava ranta ja viemäröintityöt kestävät 9 kuukautta

PATTAYA: – Pattaya on jälleen paikannut valtavia reikiä uudelleen rakennetulle rannalle, jotka johtuvat huonosta myrskyvesien hallinnasta.

Apulaispormestari Pattana Boonsawad valvoi 23. toukokuuta korjaustyötä ja sanoi, että työt on toistettava jokaisen suuren myrskyn jälkeen, kunnes kaupunki asentaa uudet viemäriputket, jotka kulkevat koko rantaosuudella.

Hän sanoi, että rakentamisen toivotaan alkavan kesäkuussa ja kestävän yhdeksän kuukautta.

Sillä välin neljä kaivuria palasi rannalle ja ottivat talteen hiekkaa, jonka vesivirrat huuhtoivat alas ja pitkin Beach Roadia, ja loivat hiekkaan valtavia kaukaloita, joita Pattaya käytti 600 miljoonaa bahtia.

SOURCEDaily Mail
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/