Kaksi Koh Larnin rantaa siivottiin roskista sosiaalisessa mediassa

Pattayan vahtikoira

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) on siivonnut roskat kahdelta Koh Larnin rannalta.

Valokuvia julkaistiin Pattaya Watchdogin Facebook-sivulla 14. toukokuuta viestillä "Jotkut toimijat ovat heittäneet nämä roskat rannalle." Ryhmä ei maininnut turisteja, jotka heittivät roskia, kuten muut viranomaiset usein haluavat todeta, mutta he syyttivät täysin paikallisia.

DMCR ilmoitti eilen, että he olivat tarkastaneet Tawaenin rannan ja Thonglangin rannan Koh Larnilla Pattayan rannikolla Chon Burissa sen jälkeen, kun kuvat levisivät viruksen leviämisen jälkeen ja useat paikalliset asukkaat valittivat.

He vastasivat nopeasti tyhjentämällä rannat ja poistamalla roskat, jotka näyttivät olevan erilaisia, kuten tuoleja, rakennustarvikkeita, hiekkasäkkejä ja kymmeniä pusseja erilaisia ​​rakennusjätteitä.

Credit The Thaiger, Watchdog Pattaya

Tilaa
SOURCEThaimaalainen
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/