Pattayan rannasta tulee likaisemmaksi ja roskat peitossa, rantamyyjät sanovat, että turistit ovat syyllisiä

Pattaya -

Tällä viikolla kaupungin uutismedialle annetut kuvat osoittivat, että Pattayan ranta oli likainen sotku.

Tarinaa varten haastateltujen rantakauppiaiden ja paikallisten kiertoajeluyritysten mukaan syyllisiä ovat turistit.

Pohjoisesta Etelä-Pattayaan ranta on häpeä, lainasi Sophon Cable television Facebook-syötteissään.

Vesi näyttää olevan tumma mustan sävy ja rantaviiva on pullojen ja roskien peitossa.

Rantatuolien myyjä Ladda Limkun haastateltiin tarinaa varten ja kertoi medialle, että turistit, eivät paikalliset, olivat syyllisiä roskakoriin. Hän kertoi havainneensa turisteja heittävän roskia rannalle päivittäin ja veneistä lähtiessään veneretkille. Hän totesi, että viranomaiset eivät tehneet mitään saadakseen turisteja vastuuseen.

 

 

 

SOURCESophon kaapelitelevisio
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/