Hänen Majesteettinsa kuningas Rama X menee naimisiin, Thaimaa saa uuden kuningattaren

His Majesty King Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun has issued a Royal Command declaring General Suthida Vajiralongkorn na Ayudhya to be Queen of Thailand, effective as of May 1st.

According to the Royal Gazette, HM the King has married General Suthida Vajiralongkorn na Ayudhya “legally and in accordance with Royal tradition.”

The new Queen is regarded as a member of the Royal Family, it said.

Editors Note: Any comments must ensure they follow Thai Law.

SOURCERoyal Gazzette
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/