Hänen Majesteettinsa kuningas Rama X menee naimisiin, Thaimaa saa uuden kuningattaren

Hänen Majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun on antanut kuninkaallisen komennon, jossa kenraali Suthida Vajiralongkorn na Ayudhya on Thaimaan kuningatar, joka tulee voimaan 1. toukokuuta.

Kuninkaallisen lehden mukaan HM kuningas on naimisissa kenraali Suthida Vajiralongkorn na Ayudhyan kanssa "laillisesti ja kuninkaallisen perinteen mukaisesti".

Uutta kuningatarta pidetään kuninkaallisen perheen jäsenenä, se sanoi.

Toimittajan huomautus: Kaikkien kommenttien on varmistettava, että ne noudattavat Thaimaan lakia.

Tilaa
SOURCERoyal Gazzette
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/