Intialainen mies kävelee vuokrahuvilansa lasioveen ja lähetettiin paikalliseen sairaalaan

Mysteeri ympäröi, miksi intialainen turisti käveli lasioveen Pattayan huvilassa varhain tänä aamuna, 30. huhtikuuta 2019.

Paikalliset tiedotusvälineet kertoivat, että Sawang Boriboonin pelastushenkilöstö osallistui tapahtumapaikalle Pratumnak-kukkulalla osoitteessa Soi 6 sijaitsevassa kiinteistössä kello 4 aamulla.

Saavuttuaan huvilaan he löysivät Vishesh Goyalin, 28, ja paljon lasinsärkyä. Intiaani oli haalojen ja veren peitossa, ja hänet paikattiin ennen kuin hänet kuljetettiin sairaalaan. Toimittajat sanoivat, että hän näytti olevan sekaisin ja voimakkaasti humalassa.

Ainoat todisteet olivat uhrin ystävät, jotka sanoivat, että he olivat kaikki juoneet uima-altaalla. Sitten herra Goyal meni huoneeseensa ja kuului rikkoutuvan lasin ääni. Tässä vaiheessa he ryntäsivät kutsumaan paikallista lääkintähenkilöstöä apua, kun he näkivät hänet omassa veressään.

Mr. Goyal toipuu parhaillaan vammoistaan ​​paikallisessa sairaalassa.

 

 

Tilaa
SOURCEPäivittäiset päivitykset
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/