Thaimaalainen nainen väittää, että turisti raiskasi hänet Pratumnakin kukkulalla

Pattayalainen thaimaalainen nainen on mennyt poliisille väittäen, että turisti raiskasi hänet Pratumnakin kukkulalla.

14-vuotias "An" kertoi olleensa kolmen ystävänsä kanssa Jomtienin rannalla vastapäätä Soi 27:ää viime iltana 2019. huhtikuuta XNUMX, kun heitä lähestyi mies, joka sanoi olevansa filippiiniläinen turisti.

Naisen lausunnon mukaan hän sanoi haluavansa nukkua hänen kanssaan ja tarjosi hänelle 2,500 bahtia koko yön kokemuksesta. Hänellä oli epäilyksiä, mutta hän päätti nousta hänen moottoripyöränsä selkään ja mennä hänen hotelliinsa.

Kuitenkin sen sijaan, että menisi huoneeseen, hän vei hänet Pratumnakin kukkulalle hänen mukaansa, missä hän yritti vetää hänet tien viereiselle alueelle. Hän ilmoitti vastustavansa, mutta ei voinut torjua häntä, ja hän raiskasi hänet.

Tämän jälkeen hän pakeni pyörällään naisen lausunnon mukaan.

Hän meni takaisin huoneeseensa, jossa ystävä kehotti häntä tekemään rikosilmoituksen saadakseen miehen kiinni.

Paikalliset viranomaiset tarkastelevat hänen vaatimustaan ​​ja CCTV:tä alueella. Kerromme tästä tarinasta lisää, kun saamme sen.

Lähde: Ruk Siam News

SOURCERuk Siam -uutiset
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/