Thaimaalaista miestä syytetään 12-vuotiaan tytärpuolensa raiskaamisesta kymmenen vuoden pakon jälkeen Chon Burista.

Chon Buri-

Lapsiraiskaajan pidätysmääräyksen perusteella toimiva rikostentorjuntaosasto sai lopulta miehensä kymmenen vuoden metsästyksen jälkeen.

Kun Anusorn Samidee, 38, tajusi, että peli oli käynnissä, hänen kasvonsa kalpenivat ja hän myönsi, mitä teki kaikki ne vuodet sitten Daily Newsin mukaan.

Anusornia Loeista syytettiin 12-vuotiaan tytärpuolensa raiskaamisesta Nakorn Sri Thammaratissa Thaimaan eteläosassa vuonna 2009.

Mutta hän pakeni ja vältti vankilan. Hänet pidätettiin eilen Sri Rachassa, Chonburissa.

Viranomaiset ilmoittivat tiedotusvälineille, että häntä vastaan ​​tulee useita syytteitä, mukaan lukien lainvalvontaviranomaisten kiertäminen raiskaussyytteiden lisäksi.

He eivät kertoneet tiedotusvälineille, kuinka he lopulta onnistuivat jäljittämään miehen.

Tilaa
SOURCEDaily News
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/