27-vuotias saksalainen turisti hakattiin, raiskattiin ja murhattiin Koh SiChangilla Chonburissa, thaimaalainen mies pidätettiin, hänen väitetään tunnustavan

Koh SiChang-

27-vuotias saksalainen turisti Mariam Beelte, joka oli ollut lomalla Pattayalla, hakattiin, raiskattiin ja murhattiin sunnuntaina 8. huhtikuuta 2019 päiväretkellä Koh SiChangiin, joka sijaitsee kaupungin pohjoispuolella. pattayan lahti.

Hänen ruumiinsa löydettiin lehtien ja kivien peitossa saaren rannalta sunnuntaina.

Tapausta tutkivien viranomaisten mukaan Mariam oli saapunut eilen, sunnuntaina 8. huhtikuuta noin puolen päivän aikaan. Pian saapumisen jälkeen hän vuokrasi moottoripyörän tutustuakseen saareen yksin, poliisin lausunnossa kerrottiin.

Toinen turisti, jota ei nimetty, löysi ruumiinsa kävellessään rannalla noin kello 8 yöllä sunnuntai-iltana.

Viranomaiset tutkivat alueen ja tarkastivat valvontakamerat ja tunnistivat alueella epäillyn.

Hänet nimettiin 24-vuotiaaksi thaimaalaiseksi mieheksi Ronnakorn Romreuniksi, joka on kotoisin saarelta. Kolmen tunnin kuulustelun jälkeen hänen kerrotaan myöntäneen teon.

Viranomaisten mukaan Ronnakorn kertoi nähneensä naisen ajavan moottoripyörällään, ja hän piti häntä erittäin viehättävänä ja yritti saada hänet mukaan keskusteluun. Hän kieltäytyi hänen edistymisestään ja tämä suututti hänet.

Muut uutismediat ovat raportoineet, mutta viranomaiset eivät ole vahvistaneet, että Ronnakorn kertoi nauttineensa hyökkäyksen aikana kristallimetalleista.

Sitten hän seurasi häntä kivipolulle, joka johtaa Phra Chulachomklao -vuorelle ja Assadangin lipputankoon, poliisi kertoi, missä hän raiskasi hänet. Hän pelkäsi, että hän hälyttää poliisille ja tunnistaa hänet, minkä jälkeen hän tappoi hänet.

Häntä syytetään raiskauksesta, murhasta ja ruumiin kätkemisestä. Hän on tällä hetkellä vangittuna ilman takuita ja odottaa oikeustoimia.

Saksan suurlähetystölle ja perheelle on ilmoitettu traagisista tapahtumista.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/