Sony sulkee älypuhelintehtaan Pekingissä ja muuttaa Thaimaahan

PEKING/TOKYO (Reuters) – Sony Corp sulkee älypuhelintehtaan Pekingissä lähipäivinä, yhtiön tiedottaja sanoi, kun japanilainen elektroniikkajätti pyrkii leikkaamaan kustannuksia tappiollisessa liiketoiminnassa.

Sony siirtää tuotannon Thaimaan tehtaalleen tavoitteenaan puolittaa kustannukset ja saada älypuhelinliiketoiminnan kannattavaksi huhtikuusta 2020 alkaen, tiedottaja sanoi torstaina.

Sonyn älypuhelinliiketoiminta oli yksi harvoista heikoista kohdista sen muuten vahvassa tuloksessa, ja se varautui 95 miljardin jenin (863 miljoonan dollarin) tappioon tälle tilikaudelle.

(1 dollari = 110.1200 jeniä)

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/