Pattayan kaupungin viranomaiset laativat suunnitelman hänen majesteettinsa Rama IX:n purjehdusmonumentin entisöimiseksi Beach Roadilla

Pattaya-
Tänä iltapäivänä Pattayan kaupungin virkamiehet, mukaan lukien virkamiehet taideosastosta, opetusministeriöstä, varapormestari ja kaupungin mekaniikkatoimisto, kiersivät hänen Majesteettinsa kuningas Rama IX:lle omistetun muistomerkin Beach Roadin keskustassa.

Tämä muistomerkki, joka korostaa Hänen Majesteettinsa rakkautta purjehdukseen ja voittaa osallistumisen purjevenekilpailuun 16. joulukuuta 1967 Pattaya Beachin peleissä, on kulunut ja on rappeutuneessa tilassa aiheuttaen huolta paikallisten ja turistien keskuudessa. Joulukuun 16. päivä on nyt kirjattu Thaimaan kansalliseksi urheilupäiväksi tämän tilaisuuden kunniaksi.

Viranomaiset ilmoittivat tekevänsä suunnitelman muistomerkin palauttamiseksi uuteen tilaan ja varmistaakseen, että se osoittaa asianmukaisesti kunnioitusta Hänen Majesteettiaan kohtaan ja kunnioittaa hänen perintöään ja rakkauttaan purjehdukseen.

Lopullinen suunnitelma lähetetään Kuninkaanlinnan toimistoon hyväksyttäväksi.

Jos haluat lukea lisää muistomerkistä ja Hänen Majesteettinsa Kuninkaan intohimosta purjehdukseen, tässä on Peter Cumminsin loistava artikkeli Pattaya Mailista.

Kuningas Bhumibol Adulyadej, legendaarinen kuninkaallinen merimies (osa 1)

Toimittajan huomautus: Kaikki kuninkaallista perhettä koskevat negatiiviset kommentit poistetaan ja käyttäjä kielletään sivulta Thaimaan lain mukaisesti. Kiitos.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/