Maahanmuutto, joka ehdottaa paljon kovempia rangaistuksia kiinteistöillä asuvien ulkomaalaisten ilmoittamatta jättämisestä, vaatii edestakaisen matkan lippuja

TNA raportoi, että Thaimaan maahanmuuttovirasto ehdottaa paljon kovempia rangaistuksia, jos he eivät ole ilmoittaneet Thaimaan osoitteissa oleskelevista ulkomaalaisista.

Vuodelta 1979 peräisin olevat lait eivät nykypäivänä riitä varsinkaan ulkomaalaisten olinpaikasta ilmoittamiseen. Heitä pidetään liian lempeinä.

Uusista seuraamuksista peritään 10,000 XNUMX bahtia sakkoja.

Rangaistukset ovat vielä tiukemmat hotelleille ja muille laitoksille, jotka suojelevat siirtolaisia ​​taloudellisen hyödyn tai voiton tavoittelemiseksi, jopa 5 vuoden vankeusrangaistuksella ja 100,000 XNUMX bahtin sakoilla ilmoittamatta jättämisestä.

Tämä näyttää liittyvän siihen, ettei työntekijöiden läsnäoloa ilmoiteta.

Pol Col Pongnakhorn Nakornsantiphap, joka johtaa muutoksia suosittelevaa komiteaa, sanoi, että kenraaliluutnantti Surachate halusi saattaa Thaimaan muiden maiden säännösten mukaiseksi.

Lisäksi lentoyhtiöille ja henkilöille, jotka sallivat henkilöiden nousta lentokoneisiin ja saapua Thaimaahan ilman jatkolippuja, luvataan kovempia rangaistuksia – hän viittasi Saudi-naisen tapaukseen, joka pakeni maastaan ​​pakkoavioliiton takia. Tämä tarkoittaisi, että yhdensuuntaiset liput käytännössä kiellettäisiin.

Valiokunta on työskennellyt XNUMX:n tärkeimmän muutoksen parissa maahanmuuttosäännöksiin ja rangaistuksiin tammikuusta lähtien.

Muita muutoksia ovat maahanmuuttajien käyttöön tulevat postimerkit. Uusi lipun muotoinen muotoilu on tulossa.

Aiheeseen liittyvässä jutussa kenraaliluutnantti Surachate itse sanoi, että ministerikomitea keskustelee ehdotuksista tällä viikolla, ja täytäntöönpanoa odotetaan Songkranin jälkeen 22. huhtikuuta.

SOURCETNA, Thaimaan viisumi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/