Kansallisvaalit ovat tänä sunnuntaina, alkoholin myyntikielto voimassa

PATTAYA: – Ensimmäiset kansalliset vaalit sitten vuoden 2014 järjestetään tänä sunnuntaina, minkä jälkeen muodostetaan uusi eduskunta ja nimitetään uusi pääministeri. Lainvalvontaviranomaisten äänestysprosentti tulee olemaan runsas vaalien sujuvan sujumisen varmistamiseksi ja mahdollisen väkivallan tukahduttamiseksi.

Turvallisten ja sujuvien vaalien takaamiseksi tulee voimaan laki, joka kieltää alkoholijuomien myynnin ja jakelun. Tämä tarkoittaa, että lain mukaan baarit on suljettava lauantai-iltana 6. maaliskuuta klo 00 (klo 1800) mennessä ja ne on pysyttävä suljettuina, kunnes vaalit on julistettu päättyneeksi sunnuntaina 23. maaliskuuta.

Alkoholiton sääntö koskee kaikkia viihdealueita, myös ravintoloita, vaikka ravintolat voivat pysyä auki, jos ne eivät myy alkoholia. Ilmaisten alkoholijuomien luovuttaminen on kiellettyä myös yksityisjuhlissa.

Pattayan poliisi on ilmoittanut Pattaya Newsille, että ne tulevat voimaan tänä viikonloppuna ja varmistavat, että lakia noudatetaan, riippumatta siitä, onko henkilö äänioikeutettu vai ei.

Kuntien vaalilaissa (vuosi) 2482, muutettuna 2523, 12CH §:ssä todetaan: "Vaalipäivää edeltävänä päivänä klo 18 alkaen vaalipäivän loppuun asti on kiellettyä myydä, jakaa, antaa poissa alkoholia tai järjestää juhlia tai sosiaalisia tapahtumia, joissa tarjoillaan alkoholia" 00 §:ssä sanotaan: "Tämän lain rikkomisesta määrätään enintään 76 10,000 bahtin sakko tai enintään 1 vuoden vankeus tai molemmat."

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/