Päihtyneenä ajanut korealaisen ravintolan omistaja loukkaantui onnettomuudessa kolme ja yksi koomassa

Pattaya-

52-vuotias korealainen Mr. Sunghee Park osui useisiin moottoripyöriin aiheuttaen useita vammoja Thaimaan kansalaisille kello 330 aamulla tänä aamuna 14. maaliskuuta 2019 Etelä-Pattayassa The Rich Homen edessä.

Hän antoi positiivisen alkoholirajan ylityksen.

Loukkaantuneet vietiin sairaalaan ja Mr. Park pidätettiin rattijuopumuksesta ja onnettomuuden aiheuttamisesta. Hän ei myöskään ollut yhteistyöhaluinen poliisin kanssa ja väitteli heidän kanssaan onnettomuuspaikalla väittäen, ettei se ollut hänen syytään. Mr. Park on paikallinen ulkomaalainen yrittäjä, joka omistaa suositun paikallisen korealaisen ravintolan.

Yksi loukkaantuneista on koomassa ja kriittisessä tilassa. Kahdella muulla on murtuneet jalat.
Silminnäkijät kertoivat, että Mr. Park menetti mustan Ford Fiesta -ajoneuvon hallinnan ja törmäsi moottoripyöräilijöihin. Hänen epäillään myös ajaneen väärään suuntaan yksisuuntaisella tiellä.

Mr. Park ei loukkaantunut ja näytti olevan etäinen ja välinpitämätön, kuten todistajat kertoivat hänen aiheuttamistaan ​​vammoista.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/