Netflix saattaa allekirjoittaa sopimuksen thaimaalaisen jalkapallojoukkueen kanssa, joka oli loukussa luolassa

12 thaimaalaista poikaa ja heidän jalkapallovalmentajansa, joiden pelastus vedestä 18 päivää kestäneen koettelemuksen jälkeen kiinnitti maailman huomion, saattavat olla allekirjoittamassa sopimusta Netflixin kanssa.
Netflixin CNN:lle julkaiseman lausunnon mukaan suoratoistojätti sanoi tekevänsä yhteistyötä hittielokuvan Crazy Rich Asians takana olevan tuotantoyhtiön SK Global Entertainmentin ja 13 Tham Luang Company Ltd:n kanssa kertoakseen poikien "harhaanjohtavan ja sankarillisen tarinan". Kaakkois-Aasia.

Thaimaan hallituksen luova mediakomitea on tutkinut tarjouksia poikien ja heidän valmentajansa puolesta. 13 Tham Luang Company Ltd perustettiin 11. helmikuuta "neuvottelemaan oikeuksista" ja hallitsemaan pelastetun jalkapallojoukkueen tulevaisuuden mediamahdollisuuksia.

Lausunnon mukaan sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu, mutta molemmat osapuolet ovat hyväksyneet ehdot. Jos sopimus menee läpi, SK Global Entertainmentilla on elinoikeudet "käyttää uhrien tarinoita luovan median tuottamiseen Tham Luangin tapauksesta".

Ryhmän, joka kaikki ovat paikallisen Wild Boarsin jalkapallojoukkueen jäseniä, ahdinko valloitti yleisöt ympäri maailmaa kesällä 2018, kun he joutuivat loukkuun syvälle Pohjois-Thaimaassa sijaitsevaan vedenalaiseen luolakompleksiin.

Rohkea kansainvälinen pelastusoperaatio käynnistettiin tavoittaakseen 11–16-vuotiaat pojat, jotka olivat loukussa pilkkopimeässä ilman ruokaa ja nopeasti nousevan vedenpinnan 25-vuotiaan valmentajansa rinnalla.

Pelastukseen osallistuneet sukeltajat kuvailivat vaarallisia olosuhteita, kun nopeasti liikkuva matala vesi kulki hyvin kapeiden käytävien läpi – niin petolliset olivat olosuhteet, jossa yksi Thai Navy SEAL kuoli operaatioiden aikana.

Ryhmän kaikkien 13 jäsenen onnistunutta pelastusta ylistettiin "ihmeenä". Pojista on sittemmin tullut pieniä julkkiksia, ja he ovat osallistuneet nuorisoolympialaisiin Buenos Airesissa, Argentiinassa, missä he pelasivat ystävyysottelun Monumental Stadiumilla, ja jopa esiintyneet Yhdysvaltain keskusteluohjelmassa "Ellen".

Jos sopimukset SK Global Entertainmentin ja Netflixin kanssa allekirjoitetaan, pojat ja heidän valmentajansa lahjoittavat 15% kaikista kaupasta syntyvistä tuloista Thaimaan valtion katastrofien lieventämistoimistoille.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/