Vihainen venäläinen ulkomaalainen vaatii seksiä perinteisessä Jomtien-hierontaliikkeessä, suuttuu ja rikkoo liikkeen

Pattayan tuomioistuin on antanut pidätysmääräyksen miehestä, jota useat thaimaalaiset tiedotusvälineet kuvailevat "kuumapäiseksi venäläisen mafian" mieheksi.

Pavel Bespalov, 33, on naimisissa venäläisen naisen kanssa ja asuu laillisesti Pattayalla, on etsintäkuulutettu, koska Jomtien Sai 2:ssa sijaitsevan M and M Massage -liikkeen etuikkunaan tehtiin vaurioita viime perjantaina.

Kaoded.com kertoi, että Bespalov oli vaatinut seksiä liikkeen henkilökunnalta, mutta tämä kiellettiin ja hänelle kerrottiin, että he ovat perinteinen hierontaliike, eivätkä tarjoa sitä palvelua eivätkä ole koskaan tarjonneet.

Hän palasi myöhemmin vahingoittaakseen pöytää ja hänelle kerrottiin edelleen "ei seksiä täällä". Myöhemmin illalla paikalle saapui saman henkilön näköinen ulkomaalainen moottoripyöräkypärässä oleva mies veitsen kanssa ja rikkoi etulasin ja vaurioitti lukon uhkaamalla myös henkilökuntaa veitsellä.

Pattayan poliisi kertoi ottaneensa yhteyttä maahanmuuttajaan, joka sanoi, että Bespalov oli paennut rajan yli Kambodžaan.

He ovat kuitenkin toiveikkaita, että hän palaa, koska hänen venäläinen vaimonsa on Pattayalla ja työskentelee laillisesti, jonka he ovat löytäneet ja haastatelleet. Hän väittää, ettei hänellä ole tietoa tilanteesta.

Raja-asemia on varoitettu ja määrätty hänet pidättämään, jos ja kun hän yrittää palata maahan.

 

 

 

Tilaa
SOURCEKhaoded/Thaivisa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/