Viisi vuotta oleskelua ylittänyt hollantilainen pakolainen pidätettiin Chon Burissa väitetystä ihmiskaupasta

The Nationista:

68-vuotias hollantilainen mies, jota etsittiin kansainvälisistä ihmiskaupparikoksista ja joka on ollut Thaimaassa viimeisen vuosikymmenen aikana, on pidätetty Chon Burin maakunnassa, maahanmuuttoviraston päällikkö, kenraaliluutnantti Surachet Hakpal kertoi. lehdistötilaisuus tiistaina.

Epäilty Jacob Jan Schipper, jota etsittiin kotimaassaan syytteistä ihmiskaupasta, pakkoprostituutiosta ja ihmisten salakuljetuksesta sekä veronkierrosta ja väärien tietojen ilmoittamisesta veronmaksuissa tammikuusta 1997 maaliskuuhun 2000, pidätettiin sunnuntaina Soin asuntohuoneistossa. Na Chomthien 24 Sattahipin alueella.

Poliisi takavarikoi myös käteistä eri valuutoissa – 1.5 miljoonaa Bt, 13,800 490,000 euroa (8,030 250,000 Bt) ja US $ 579,237 XNUMX (noin XNUMX XNUMX Bt) – sekä pankkitilejä, joissa oli yhteensä XNUMX XNUMX euroa.

Pidätys johtui Interpolin pyynnöstä auttaa pidättämään Schipper, jonka väitetään olleen salaliitossa rikoskumppanien kanssa uhkailla ja pakottaakseen 11 naista prostituutioon, salakuljettamaan brasilialaisia ​​naisia ​​Alankomaista toiseen maahan lihakauppaa varten ja järjestämään viiden naisen salakuljetus. muut naiset Alankomaihin väärin hankittujen voittojen vuoksi, Surachet sanoi.

Hollantilaista on alun perin syytetty viisuminsa ylittävästä oleskelusta lähes viideksi vuodeksi, ja poliisi on myös pyytänyt rahanpesun torjuntavirastoa jäljittämään epäillyn liiketoimet saadakseen takavarikoida lisää hänen väitettyä laittomasti hankittua omaisuutta, maahanmuuttopäällikkö lisäsi.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEKansakunnan / Thaimaan viisumi
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/