Honda LPGA Thailand Day One Huomautuksia ja tuloksia

Honda LPGA Thaimaa, Pattaya-

ENNY SHIN JA DANIELLE KANG SULATUT THAIMAASSA

26-vuotiaille Jenny Shinille ja Danielle Kangille kylmät lämpötilat Las Vegasissa, Nevadassa olivat liian matalat heidän makuun, eivätkä he päässeet pakenemaan Thaimaan kuumuuteen ja kosteuteen tarpeeksi nopeasti.

"Vegasissa satoi lunta [kun lähdin], ja lunta sataa edelleen", sanoi Shin, joka ei malttanut odottaa saapumistaan ​​Chon Buriin. "Korkein lämpötila oli ehkä 32 astetta, olin kuin:" En malta odottaa pääseväni Thaimaahan, en malta odottaa, että pääsen hikoilemaan. En ole hikoillut pitkään aikaan, ellei käy kuntosalilla, joten tämä on minulle varsin mukavaa.

"Rakastan pelaamista helteessä, mutta nyt on melko kuuma", sanoi Kang, joka palautti virheettömän ensimmäisen kierroksen 65:n torstaina. ”Uskon, että pelaan enimmäkseen hyvin, koska yritän keskittyä enemmän muihin asioihin, kuten veden juomiseen, vessassa käymiseen, itseni viileyttämiseen, syömiseen. Kaikki tämä on erittäin tärkeää pelata hyvin helteessä.

JUTANUGARN-SISARAT LEIKKIVÄT KOTIJOHTAJAN ETEEN
Molemmat Jutanugarn-sisaret ilmaisivat jännitystä Siam CC:n ensimmäisellä kierroksella torstaina, mutta MM-ykköseltä kesti muutama reikä päästäkseen uraan, kun hän oli hermostunut pelaamalla thaimaalaisten fanien edessä. Hänen tuloskorttinsa sisälsi kotkan, kuusi birdietä, kaksi bogeyä ja double-bogeytä, jotka osuivat yhdeksään 1 väylästä ja 14:sta 13 greenistä.

"Tänään oli niin hauskaa", Ariya sanoi hieman sarkasmia. "Löin sitä kaikkialla. Törmäsin 3-puuhun, kuten 280, ja toiseen reikään 80 jaardia, joten niin hauskaa.

"En ollut läheskään hermostunut, mutta kuten se on jännittävää, tiillä, ensimmäisellä reiällä", sanoi vanhempi sisar Moriya, joka korttisi 3-alle 69-vuotiaana. "Paljon faneja tuli. En uskonut, että se olisi niin paljon, koska se on ensimmäinen kierros. Meillä on tietysti kiireinen viikko, mutta yritämme nauttia siitä. Jokainen hetki täällä on aina mahtavaa. Fanien tuki, loistava golfkenttä, kotimaassa pelaaminen. Ei paljoa voi pyytää."

JENNIFER-KAPPALEIDEN ASETTAVAT TRENDIT MUILLE GOLFARILLE
Jennifer Song saapui Thaimaahan viime viikolla saadakseen muutaman päivän harjoittelemaan ja tottumaan säähän, koska hän ei kestänyt kylmää rintamaa, joka iski Orlandoon offseasonin aikana. Song ei antanut kylmän sään estää häntä harjoittelemasta, joten hän päätti perustaa harjoitustilan omalle takapihalleen.

"Tarkoitan, Orlando on varmasti tunnettu kauniista säästä, mutta en tiedä, jostain syystä tänä talvena meillä oli kylmärintamia. En halunnut mennä sinne harjoittelemaan, joten päätin vain ostaa muutaman verkot taloni takaosaan ja olen harjoitellut kotona. Se on ollut erittäin kätevää.”

Songin jälkeen Eun-Hee Ji ja Sung Hyun Park seurasivat perässä ja ostivat harjoitusmattoja myös takapihoilleen.

"Minä olin alkuperäinen", sanoi Song ylpeänä. "Olen se OG, jonka ostin joulukuun puolivälissä ja kaikki muut päättivät seurata minua."

SUWANNAPURA ÄSSIÄ KOTIMAASSA
Thidapa Suwannapura teki uransa ensimmäisen hole-in-one-ottelun sijalla 4 7-raudalla 165 jaardista Honda LPGA Thailandin ensimmäisellä kierroksella. Hänen ässänsä oli vielä erikoisempi hänen perheensä ja ystäviensä ympäröimänä, jotka seurasivat syntyperäistä thaimaalaista pelaajaa.

"Ihmiset, jotka kävelevät kanssani tänään, he sanoivat: "Mene, jatka, jatka rullaa, jatka!" Katsoin vain sitä ja pallo katosi. Olen kuin "Ahhh, okei", tämä on ensimmäinen kerta, kun tein hole-in-one-turnauksen, jopa ammattiturnauksen. Se oli siistiä.”

Tilaa
SOURCEhttp://www.lpga.com/news/2019-honda-lpga-thailand-round-one-notes
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/